Search
  • Ton Bongers

ROC Leeuwenborgh ervaart een workshop Virtual Reality

Het onderwijs is constant bezig met vernieuwing en heeft grote interesse in het volgen van de meest recente ontwikkelingen. Dat blijkt tevens uit de uitnodiging die BlueTea heeft ontvangen van ROC Leeuwenborgh, om een blik op de toekomst van leren te mogen tonen.

Op donderdag 11 april bracht BlueTea een bezoek aan het onderwijscafé in Maastricht. Er was een grote groep onderwijsmedewerkers aanwezig, die gedurende de middag een interactieve workshop Virtual Reality (VR) kregen aangeboden.

 
 

De workshop werd geopend door onze CEO Ruud Dullens, die een korte presentatie gaf over de mogelijkheden van Virtual Reality en de positieve effecten van het medium op leerprocessen. Tevens werd er ingezoomd op de wijze waarop VR is in te zetten binnen het onderwijs en hoe dit zo effectief mogelijk gerealiseerd kan worden.

Na de presentatie konden de aanwezigen zelf Virtual Reality ervaren. Direct erna begonnen de onderwijsmedewerkers zelf met brainstormen over de mogelijkheden van VR binnen het ROC. BlueTea is enthousiast over het effect van de workshop en de nieuwe mogelijkheden die voor het ROC zichtbaar zijn geworden.

 
 

#Workshop #VR #Leeuwenborgh #BlueTea #VirtualReality

4 views0 comments

Recent Posts

See All