Search
  • Ton Bongers

Winnaar prestigieuze GWC award!

In oktober maakte de GWC Conference 2016 al haar finalisten bekend die in aanmerking kwamen voor de GWC Awards 2016. Deze prijs wordt toebedeeld aan de meest innovatieve en representatieve projecten met betrekking tot betrokkenheid en game gerelateerde oplossingen. Op 26 oktober is bekend gemaakt dat Belron de prestigieuze GWC award Best Employee Engagement project 2016 heeft gewonnen. Het betreft hier het project ‘The Belron Way of Fitting’, ontwikkeld voor Belron door BlueTea. Een mooie prijs voor Belron waar ook wij erg trots op zijn! Overigens zijn we niet alleen trots op de prijs, maar ook op de mooie samenwerking met Belron. Deze mijlpaal gaan we zeker gezamenlijk vieren!

GWC Conference 2016

GWC Conference 2016 is het grootste evenement in de wereld omtrent Betrokkenheid, Gamification and Enterprise oplossingen op basis van games. GWC toont en bespreekt de nieuwste en meest effectieve strategieën en oplossingen met games op het gebied van marketing, HR en innovatieve uitdagingen.

Tijdens de GWC Conference werden 2 dagen lang presentaties, succesverhalen en workshops gegeven door meer dan 40 internationale sprekers.

Technologieën voor het creëren van betrokkenheid, waaronder Gamification, is één van de meest actuele trends ter ondersteuning van bedrijven bij het overwinnen van uitdagingen. Tijdens de GWC Conference 2016 worden de laatste trends besproken omtrent betrokkenheid en gamification.

#Award #BlueTea #GWC #Gamification

4 views0 comments

Recent Posts

See All