Search
  • Ton Bongers

PSV Eindhoven nodigt BlueTea uit voor netwerkbijeenkomst

Afgelopen week werd BlueTea uitgenodigd bij een van de bekendste voetbalclubs van Nederland: PSV Eindhoven. BlueTea’s eigen Sales Consultant, Bram Bongers, bezocht op 2 mei de netwerkbijeenkomst die samen met een aanvullende barbecue werd georganiseerd om ondernemers verbinden en te inspireren.

Oud-voetballer en huidig technisch directeur John de Jong sprak samen met hoofdscout Jan Vennegoor of Hesselink over het vinden van nieuw talent voor PSV. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het behalen van de targets die de club heeft gesteld op het vinden van begaafde nieuwe voetballers.

 
 

Volgens De Jong verandert de voetbalmarkt zeer snel. Waar ze vroeger nog konden scouten op getalenteerde jonge spelers, zijn zelfs de jongste voetballers steeds duurder aan het worden. Dit forceert PSV om te zoeken naar het juiste moment. De scouts moeten toeslaan op het moment dat een speler voldoende ervaring heeft, maar ook niet te oud is. “Het gaat allemaal om het zoeken van evenwicht.”, zegt De Jong.

BlueTea herkent zich in deze uitspraak omdat ook zij te maken heeft met het zoeken naar jonge mensen, die zich zowel in het team goed moeten kunnen voelen, als ook over de juiste kwaliteiten dienen te beschikken. Wij danken PSV Eindhoven voor haar gastvrijheid en de inspirerende dag.

 

#PSV #JanVennegoorofHesselink #JohnDeJong #Barbecue #Conventie #Borrel #Netwerk #Eindhoven

6 views0 comments

Recent Posts

See All