Search
  • Ton Bongers

Leerkracht wordt daadkracht!

De hittegolf bij BlueTea heeft deze zomer nieuwe records gebroken…

Neen, dit lag niet aan de opwarming van onze aarde, alhoewel een virtuele simulatie hier tegen ook best een goede remedie kan zijn. Waar het dan wel aan lag? Ik denk persoonlijk dat het gezamenlijk persbericht met Boeing aan de basis stond van onze verhitte zomermaanden. Een relatief klein softwarebedrijf dat zijn tweede order scoorde bij een van de grootste Amerikaanse bedrijven. Zo’n communiqué roept uiteraard veel vragen op en volgende interviews op TV, Radio, in kranten en vakbladen elkaar op, zowel regionaal als (inter)nationaal.

Zijn we dan zo bijzonder?

BlueTea heeft een uitgesproken visie op de inzet en effectiviteit van virtuele simulaties en serious games. Hierbij speelt de uiteindelijke flexibiliteit van het “product” een uitermate belangrijke rol. U leest het goed, we spreken niet over een “eindproduct” omdat wij dondersgoed weten dat een simulatie aan veranderingen onderhevig is. Des te belangrijker is dan ook onze innovatieve toolbox VirtualStudio® als basis voor de flexibele virtuele simulaties en serious games. Aan deze toolbox heeft een enthousiast team afgelopen tweeëneenhalf jaar met veel passie gewerkt.

Niche gespot!

Het zal dan ook niemand verbazen dat internationale bedrijven “spotters” in dienst hebben die de markt verkennen op zoek naar waardevolle innovaties en in ons geval zoekende naar effectieve doch ook flexibele methodes voor kennisoverdracht. Zo ook het rotsvaste vertrouwen van Boeing in BlueTea.

Zijn we nu klaar met innoveren? Neen, dit is pas het begin! BlueTea is voornemens de doorontwikkeling van VirtualStudio® als speerpunt van haar strategie te maken en streven we onze toolbox VirtualStudio® de internationale standaard te laten worden!

Passion is an understatement!

#BlueTea #Leerkracht

0 views

©2020 by BlueTea.

Notice the Terms of Use and Privacy Policy by visiting our website.

The NLdigital terms and Conditions 2020, apply to all BlueTea offers and contracts.

BlueTea is a registered trademark of BlueTea BV.