Search
  • Ton Bongers

Inspiratiesessie LIOF

Virtual Reality, Augmented Reality. Wat kun je ermee?

Virtual reality en augmented reality is veel meer dan een trend. Steeds meer bedrijven nemen deze techniek op in hun bedrijfsprocessen. Een voorbeeld hiervan is het gebruik in opleidingstrajecten van medewerkers. Of de inzet in het nabootsen van onderhoud bij gevaarlijke situaties. Misschien heeft u zelf al ideëen over hoe u als bedrijf hiermee aan de slag zou willen gaan. Of wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden.

Dat kan op woensdag 20 juni. LIOF organiseert samen met Blue Tea een inspiratiesessie. Blue Tea is specialist op het gebied van het ontwikkelen van virtuele simulaties. Ruud Dullens zal de laatste ontwikkelingen op dit gebied toelichten. Tevens heeft u de mogelijkheid om zelf enkele simulaties te ervaren.

Aansluitend zullen we met u in gesprek gaan om te kijken hoe we u verder kunnen helpen bij het in kaart brengen of ontwikkelen van de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Programma

14:30 Inloop en ontvangst met koffie

14:45 Welkom door LIOF

14:50 Presentatie en demonstratie door BlueTea

15:30 Interactieve sessie (o.b.v. ingebrachte vragen)

16:30 Afronding en borrel

17:00 Einde

Ter voorbereiding op deze sessie willen wij u vragen aan te geven met welk vraagstuk op het gebied van Virtual Reality en Augmented Reality wij uw bedrijf kunnen helpen. “Wat ziet u als belangrijkste toepassing voor uw bedrijf op het gebied van deze opkomende technologieën? En wat heeft u nodig om stappen te kunnen zetten op dit gebied?” Deze vragen kunt u beantwoorden via het aanmeldingstraject.

Heeft u vragen, bel gerust met Ruud Nissen: 06-55-232045.

Zien wij u op 20 juni?

Team LIOF

#LIOF #Inspiratie #VR #AR #BlueTea

3 views0 comments

Recent Posts

See All