top of page
Search
  • Writer's pictureTon Bongers

Exclusive Preview

In opdracht van SAFY heeft BlueTea een interactieve veiligheidstraining ontwikkeld die met behulp van artificiële intelligentie op verschillende niveau’s en in diverse scenario’s spelers uitdaagt en tot herhaling aanzet. De directies van BlueTea BV en SAFY BV nodigen u dan ook van harte uit aanwezig te zijn bij de exclusieve voorbeschouwing van hun innovatieve ontwikkeling waarbij het veiligheidsbewustzijn in extremis aangesproken wordt.

Reeds in 1885 beschreef Ebbinghaus de “vergeet”-curve  en verliezen we de eerste 20 minuten na de kennisoverdracht al 42%!  Door de toepassing van gamification elementen en A.I. is SAFY ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het kennisopname en -behoud, en hiermee indirect het veiligheidsbewustzijn te kunnen verbeteren.

Onder begeleiding van Prof. Dr. Max Louwerse (Universiteit Tilburg) zullen twee PhD studenten komend jaar nader onderzoek verrichten naar de effectiviteit van SAFY ten opzichte van traditionele veiligheidstrainingen.

De “exclusieve voorbeschouwing” vindt plaats op woensdag 19 december a.s. vanaf 13.00 uur in De Effenaar te Eindhoven (op loopafstand van het station). In het voorprogramma van deze première vindt er in samenwerking met Brainport Development een minisymposium plaats rondom het thema “Veiligheidsbewustzijn”.

Programma:

13.00 uur         Ontvangst

Minisymposium:

13.30 uur         Ruud Dullens (CEO BlueTea): Learning Development with Virtual Reality

14.00 uur         Tycho de Back (University Tilburg): Effective learning in Virtual/Mixed Reality

14.30 uur         Remon Veraart (Cofounder SAFY): Safety Awareness in the Boardroom

15.00 uur         Coffee break

15.30 uur         Exclusive Preview of SAFY

16.00 uur         SAFY Experience

17.00 uur         Drinks & Bites

U bent hiertoe beleefd uitgenodigd. Aanmelden voor de launch en minisymposium kan op https://bluetea.paydro.com/

8 views0 comments
bottom of page