Search
  • Ton Bongers

2016: Be in control!

Gaat uw organisatie met een gerust hart 2016 in? Waar gaat u zich op focussen in 2016? Groei, stabilisatie, publiciteit, productontwikkeling, veiligheid, organisatiestructuren, kennismanagement of toch vernieuwing?

Veel van deze aspecten gaan gepaard met een goede kennisborging en –overdracht. Helaas zijn dit niet altijd de leukste werkzaamheden, maar ze horen er wel bij. En datgene wat minder aantrekkelijk is, kan interactief gemaakt worden. Hoe? Door al uw documentatie te transformeren naar een unieke simulatie of game. Het biedt niet alleen veel meer fun, tevens is gebleken dat deze vorm van kennisborging en -overdracht een efficiënte uitwerking heeft op het begrijpen, onthouden en in praktijk brengen van werkprocessen.

Ziet u het al voor zich? Medewerkers die met een controller in de hand virtueel door uw fabriek wandelen, bekend worden met de omgeving en in spelvorm trainen op het uitvoeren van handelingen aan machines en/of op waarborgen van veiligheid. Situaties worden in een game of simulatie zo dicht tegen de praktijk aan gelegd, waardoor de overstap naar het echte praktijkleren of de daadwerkelijke uitvoering verkleind wordt. Het kan en we laten het u graag zien.

#BlueTea #Gaming

2 views0 comments

Recent Posts

See All