top of page

Thu, Jun 16

|

Ittervoort

Spelend leren met Data

Duopresentatie van BlueTea en Computd

Registration is closed
See other events
Spelend leren met Data

Time & Location

Jun 16, 2022, 5:00 PM – 9:00 PM

Ittervoort, Aziëstraat 15, 6014 DA Ittervoort, Nederland

About the event

Computd en BlueTea nodigen MKB Midden Limburg uit voor een duo presentatie “Spelend leren met Data” in het hart van onze provincie en wel op 16 juni aanstaande. Wat mag u tijdens die avond verwachten?

BlueTea zal u meenemen in een veranderende opleidingswereld. Medewerkers voorbereiden op nieuwe of gevaarlijke taken met behulp van simulaties. Een leeromgeving die altijd en overal beschikbaar is. Tevens veilig voor de medewerkers en geen verbruik- of beschadigingen van bedrijfsmiddelen. Voeg hier willekeurige spelelementen (= Game Based Learning) aan toe en de medewerkers spelen leren weer met plezier…

Maar wat kunt u nu doen met de data die bij het leren gegenereerd worden? Of wellicht heeft u productie- of voorraadgegevens? Denk anders aan financiële- of planningsgetallen? In iedere hoek van elke organisatie worden dagelijks data gegenereerd. Data is de nieuwe olie, zeer waardevol maar het moet verfijnd worden voordat het slim gebruikt kan worden! Computd zal op een interactieve en met sprekende voorbeelden zorgen dat ook u kan beginnen met het verfijnen van uw data!

Share this event

Event Info: Events
bottom of page